Održivi okvir za poboljšanje digitalnog usavršavanja kulturnih stručnjaka

Zašto Boost Digi Culture?

Erasmus+ projekt BoostDigiCulture teži postaviti temelje održivog i uključivog stručnog razvoja u području otvorenih edukacijskih resursa i praksi, izrađenih kako bi poboljšali digitalne kompetencije stručnjaka u kulturi, posebice onih koji rade u malim i srednjim ustanovama država partnera u projektu i drugih zainteresiranih.

Naš cilj

Cilj projekta je poboljšanje kapaciteta baštinskih stručnjaka u implementaciji digitalne kulture u njihovim institucijskim okvirima i promoviranje svijesti o važnosti digitalne spremnost i edukacije stručnjaka u kulturi u svrhu postizanja institucionalne otpornosti i održivosti.

Rezultati projekta

BoostDigiCulture razvija različite sadržaje za male i srednje institucije u kulturi kao i za stručnjake u području baštine i kulture. To uključuje e-platformu koja koja stručnjacima omogućuje učenje uz mentorsku podršku te sudjelovanje u programa unaprijeđivanja vještina potrebnih za proizvodnju i održavanje digitalnih sadržaja svojih ustanova. Niže možete naći dodatne informacije o tim projektnim sadržajima.

Partneri

Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih. 2021-1-DE02-KA220-ADU-000035248

Ovo djelo je licencirano pod licencom CC BY-SA 4.0

Copyright © 2022 BoostDigiCulture. All Rights Reserved
Powered by Innovation Hive